Pages

Emra per femije - baby names - INDEKSI


Kjo faqe eshte apostafat per emra femijesh, aktualisht faqja numer nje per emra per femije me nje numer mbi 20.000 emrash. Te ndare sipas shteteve dhe vec per djem dhe vec per vajza.
Nese ju pelqen ky sajt apo gjetet nje emer na mbeshtetni me nje like.

Ju faleminderit!!!
Emra për fëmijë - baby names

 Emra shqiptareEmra italianEmra amerikan

Emra shqiptare         Emra italiane       Emra amerikaneEmra grek Emra gjerman Emra rus
Emra greke                Emra gjermane             Emra ruse

  Emra francez Emra anglez Emra irlandez per femije
 Emra franceze        Emra angleze           Emra irlandeze

emra spanjoll   Emra arab   Emra hebraike per femije
              Emra spanjolle          Emra arabe            Emra hebraike        

Emra suedez    Emra skocez      Emra polonezë për fëmijë
Emra skandinave      Emra skoceze          Emra poloneze

Emra indian për fëmijë emra holandez për fëmijë


Do të vijne...

Emra Biblike/ katolike
Emra nga Kurani/ musliman
Emra afrikane
Emra sllave
Emra latine

Emra per Femije - Emra per djem - Emra per vajza

This blog is created just for kid's names, and at the moment is the page number one for girls' and boys' names with more than 2O.OOO names. The names are divided by country and by gender. If you like this site please, please, please like it  down below. 

Thank you!!!